اطمینان از پخته­ شدن کیک:

برای اطمینان از پخته­ شدن کیک، به سطح آن دقت کنید. در بسیاری از اوقات، لبه‌­های کیک کمی پف می­‌کند و شاید طلایی کم­رنگ هم بشود. (چیز­کیک نباید طلایی-­قهوه‌­ای شود). رویه­‌ی کیک باید مات باشد، نه براق و وقتی به اطراف آن ضربه می­‌زنید، مایه باید کمی بلرزد، اما جا­به‌­جا نشود. چون مرکز کیک نرم­تر از لبه­‌هاست، پف خفیفی در حین پخت خواهد داشت که پس از خنک­ شدن، خوابیده و سفت می‌شود. ترک­‌های احتمالی، بعد از خنک­شدن کیک کوچک­تر می‌­شوند. پس از خارج­ کردن کیک از فر، لبه­‌های آن را به کمک کارد کره و بادقت، از دیواره­‌ی قالب جدا کنید. با این عمل، کیک پس از خنک­ شدن به دیواره­‌ی قالب نمی­‌چسبد.

مقابله با ترک چیز­کیک:

رویه­‌ی کیک را با لایه­‌ی نازکی از خمیر ترش بپوشانید. این کار به غلظت بیشتر چیز­کیک کمک می­‌کند و نقص‌­های ظاهری موجود بر روی کیک را می­‌پوشاند.

خنک­ کردن چیز­کیک:

برای خنک ­کردن چیز­کیک، آن را از فر درآورید یا پس از خاموش­ شدن فر، همچنان در آن اجازه دهید بماند و در فر را تا نیمه باز کنید. ابتدا کیک را در دمای اتاق خنک کنید و سپس برای حداقل 3 تا 4  ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید، پس از آن آماده­‌ی سرو است.

برش­ زدن چیز­کیک:

برش ­زدن چیز­کیک معمولا با کمی ریخت و پاش همراه است و با توجه به چسبندگی بافت این کیک، احتمال چسبیدن آن به کارد وجود دارد. پس برش­ زدن، چندان هم آسان نخواهد بود.

 

چیز کیک

  • یک راه ­حل، فرو­کردن تیغه­‌ی کارد، بعد از هر برش در آب داغ است. سپس کارد را تکان دهید تا قطرات آب از آن بریزد (کارد را خشک نکنید) و کیک را برش بزنید. حرارت و رطوبت تیغه­‌ی کارد، به صاف و تمیز بر­ش خوردن کیک کمک می­‌کند. پس از هر دو برش، مجددا تیغه­‌ی کارد را در آب داغ فرو کنید تا کارد تمیز بماند و برش­‌ها منظم شود. اما روش جالبی برای بریدن کیک در مهمانی­‌ها نیست.
  • به­‌جای این کار، بهتر است از دو عدد کارد، یکی برای برش ­زدن و دیگری برای پاک­ کردن مواد چسبیده به کارد اول پس از هر برش، استفاده کنید. این روش برای برش­ زدن چیز­کیک در جمع بهتراست.
  • یکی دیگر از راهکارهای مناسب برای منظم بریدن چیز­کیک، استفاده از نخ­‌دندان یا هر نخ محکم است. تکه­‌ای از نخ­ دندان را با طول کمی بلند­تر از قطر کیک، دور انگشتان هر دو دست خود بپیچید و از دو طرف محکم بکشید. سپس در وسط کیک فرود بیاورید. حالا یک سر نخ را آزاد کنید و با دست دیگر آن را از داخل کیک بیرون بکشید. این کار را چندین مرتبه و تا برش­ خوردن تمام سطح کیک، تکرار کنید.

قالب مناسب برای پخت چیز­کیک:

قالب کمر­بندی، مناسب­ترین نوع برای پختن چیز­کیک است. این قالب­‌ها، قالب­‌هایی ابتکاری و بسیار هوشمندانه هستند. کیک در قالب می‌‌پزد و برای درآوردن آن، دیگر نیازی به وارونه کردن قالب نیست. فقط دیواره­‌ی قالب را (به کمک سگک روی دیواره) جدا می­‌کنید و با کیکی زیبا، خوشمزه و آماده­‌ی سرو، روبه­ رو می­‌شوید. متداول­ترین اندازه­‌ها، 20، 23 و 25 سانتی­متری است. هنگام قالب کمر­بندی، از کیپ شدن کامل کف قالب و استحکام سگک دیواره مطمئن شوید. باز شدن سگک و جدا­ شدن کف حامل کیک از دیواره، درست هنگام گذاشتن داخل فر، تجربه­‌ی تلخی خواهد بود. از آن بدتر زمانی است که کیک آماده و پخته را برای سرد ­شدن به سمت توری فلزی می‌برید.

منبع : وبلاگ اوکالا


عنوان قالب ,چیز­کیک ,کارد ,برش­ ,کیک، ,تیغه­‌ی ,دیواره­‌ی قالب ,قالب کمر­بندی، ,تیغه­‌ی کارد، ,مناسب برای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

O33EIN انجمن علمی گیاهپزشکان ایران طراحی سایت و انواع اپلیکیشن |سارین وب امید كرگان تخفیفان متارویال-فایل و محتوا خرید اینترنتی