سلام خدمت همه دوستان.
اگر عاشق آشپزی و درست کردن غذاهای سریع و فوری هستید می خواهم براتون طرز تهیه فلافل جنوبی را که در www.blog.okala.com خواندهام را، آموزش بدهم. فلافل بسیار خوشمزه است و کمتر کسی است که از فلافل بدش بیاید. فلافل با نخود درست می شود. برای ترد شدن فلافل از پیاز استفاده کنید. آب پیاز را کاملاً بگیرید.
اصل فلافل با نخود درست میشود که معمولاً از دو الی سه روز قبل آن را خیس میکنند تا نفاخی نخود از بین برود و حالتی نرم برای چرخ کردن پیدا کند. فلافل را با مواد دیگری مانند بادمجان، عدس، مرغ، سیب زمینی و کنجد و حتی قارچ درست میکنند . همه اینها بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. حتی میتوانید در فلافل از خمیر نان باگت و فلفل دلمهای استفاده کنید. همه اینها فلافل را خوشمزه و ترد میکند و به فلافل طعمهای متفاوت میدهد.
فلافل با چغندر نیز ایده جالبی است و فلافل را خوشرنگ و خوشطعم میکند. برای تهیه آن لبوها را از قبل بپزید و به بقیه مواد اضافه نمایید.
در اینجا شما را با طرز تهیه فلافل ساده آشنا خواهیم کرد و اشارهای به چند مدل دیگر فلافل خواهیم کرد. در نظر داشته باشید که یکسری مواد در فلافل ثابت است و با توجه به اسم فلافل مواد جدید را اضافه میکنیم.
مواد لازم برای تهیه فلافل ساده:
- نخود: ۳۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- جعفری خردشده: نصف استکان
- سیر: ۳ حبه
- فلفل قرمز، زیره سبز و تخم گشنیز: به میزان لازم
- نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
در تهیه فلافل ساده و اصیل آبادانی ابتدا نخودها از یک الی ۲ روز قبل خیس کرده و آب آن را چند بار میگیریم تا کاملاً نرم شود و نفاخی آن از بین برود. نخودها را در خردکن یا چرخگوشت کاملاً چرخ میکنیم ولی نه آنقدر که له شود. سپس در ظرفی دیگر پیاز و سیر را کاملاً رنده میکنیم و آب آن را میگیریم. پیاز و سیر را به نخود اضافه میکنیم. جعفری خردشده را در مواد میریزیم. در نهایت ادویههایمان که شامل فلفل قرمز یا ادویه مخصوص فلافل با زیره سبز و پودر گشنیز مخلوط میکنیم. نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم و کاملاً مواد را با دست چنگ میزنیم تا با هم مخلوط شود. میتوانید بهدلخواه یک عدد تخم مرغ اضافه کنید اگر احساس میکنید مواد حالتی شل دارد و بهاصطلاح خودش را نگرفته است.
در ماهیتابه گودی روغن مایع ریخته و بگذارید کاملاً داغ شود. بهاندازه گردو مایع فلافل را برداشته و با دست یا قالب فلافل به آن فرم دهید. داخل روغن داغ بی اندازید. زمانی که فلافل طلایی شد و در روغن غوطهور شد فلافل ما آماده است و میتوانید با ترشی بندری تند یا خیار شور و گوجه فرنگی بهصورت ساندویچی میل نمایید. در لبنان با نان پیتا فلافل را میخورند و سس انبه را درست کرده و روی آن میریزند. با سس انبه طعم فلافل بهتر میشود. حتماً امتحان کنید.
عنوان فلافل ,مواد ,تهیه ,میکنیم ,کاملاً ,پیاز ,تهیه فلافل ,اضافه میکنیم ,فلافل ساده ,جعفری خردشده ,برای تهیه منبع
درباره این سایت