سلام خانم های خانه دار. می دونم داریم به ماه مبارک رمضان نزدیک میشیم و همگی به دنبال تهیه یه لیست غذایی خوشمزه و مقوی برای مهمانی و افطاری دادن هستید. اما تا حالا فکر کرده بودبد که می تونید خودتون حلیم برای این ماه درست کنید. یه حلیم خوشمزه و کشدار!

عجله کنید و با من همراه باشید برای طرز تهیه یه حلیم کشدار و خوشمزه نیشخند

طرز تهیه حلیم با گوشت بوقلمون:

شما برای تهیه حلیم کشدار و خوشمزه که معمولاً در رستوران‌ها بدین گونه سرو می‌شود به مواد زیر نیاز دارید:

  • سینه بوقلمون بدون استخوان: ۴۰۰ الی ۷۰۰ گرم
  • گندم پوست‌کنده معمولی: ۷۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • روغن یا کره حیوانی: به میزان لازم
  • زردچوبه و نمک: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر و دارچین و کنجد: به‌اندازه دلبخواه

گندم‌های پوست‌کنده را از قبل در حدود ۸ الی ۹ ساعت کاملاً خیسانده تا نرم شود و به‌راحتی پخته و له شوند. اگر گندم‌ها خیس شده باشد حلیم سریع‌تر پخته می‌شود. زیرا پخت حلیم به‌طورمعمول با خیساندن گندم پوست‌کنده در حدود ۴ الی ۵ ساعت طول می‌کشد.

گوشت بوقلمون را با آب و پیاز که به ۴ قسمت تقسیم کرده‌اید با زردچوبه و نمک بپزید. بعد از پختن گوشت بوقلمون را کاملاً ریش‌ریش کنید به‌طوری‌که استخوانی همراه آن نباشد.

گندم‌ها را در قابلمه‌ای با ۱ لیتر آب می‌گذاریم بپزد. هرچند وقت یک‌بار آن را به هم می‌زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه می‌کنیم. گندم باید کاملاً به‌صورت خمیری دربیاید و حالت آن از بین برود. اگر همه گندم‌ها له نشدند می‌توانید مواد فوق را داخل میکسر ریخته تا کاملاً له شود و حالتی کش مانند به خود بگیرد. اگر گندم شما دارای پوست بود یا بازهم دانه‌های گندم باقی‌مانده بود از داخل یک صافی آن را رد کنید و موادی که در ظرف باقی ماند را دوباره روی شعله قرار دهید.گوشت بوقلمون ریش‌ریش شده را داخل عصاره گندم له شده بریزید و کاملاً مخلوط‌ کنید. آب‌گوشت را هم می‌توانید به حلیم اضافه کرده و طعم آن را دوچندان کنید.بعد از اضافه کردن آب‌گوشت بوقلمون یک ساعت دیگر قابلمه بر روی گاز بماند و باهم زدن حلیم به‌صورت کش‌دار درمی‌آید.حلیم نه باید زیاد سفت شود و نه زیاد شل باشد. به‌اصطلاح باید قوام بیاید.

حلیم هم‌اکنون آماده سرو شدن است و می‌توانید برای سرو شدن روی آن روغن یا کره آب‌شده به همراه دارچین و زعفران و شکر ریخته و میل نمایید. همچنین از کنجد برای تزئین نیز می‌توان استفاده کرد.

حلیم چون غذایی خمیری شکل است و این‌گونه غذاها در معده زیاد توقف دارند و روند هضم و جذب آن‌ها بسیار کند انجام می‌شود با اضافه کردن ادویه‌ای مثل دارچین، به بهبود سرعت هضم و جذب این غذا کمک خواهد کرد.

امیدوارم ماه رمضان درست کنید و کلی از خوردنش لذت ببرید.


عنوان حلیم ,بوقلمون ,گندم ,کاملاً ,تهیه ,کشدار ,گوشت بوقلمون ,گندم پوست‌کنده ,اضافه کردن ,تهیه حلیم ,حلیم کشدار منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کسب درآمد تضمینی در خانه تی تی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد آدرس اينستاگرام بازيگران سينما تقصیر من نبود... Little Dolly رز دیزاین | طراحی موشن گرافیک و خدمات گرافیکی ارزان چکــــــــــــــــــیده اخـــــــــبار مافیا در فضای کهکشانی