سلام خانم های خانه دار. می دونم داریم به ماه مبارک رمضان نزدیک میشیم و همگی به دنبال تهیه یه لیست غذایی خوشمزه و مقوی برای مهمانی و افطاری دادن هستید. اما تا حالا فکر کرده بودبد که می تونید خودتون حلیم برای این ماه درست کنید. یه حلیم خوشمزه و کشدار!
عجله کنید و با من همراه باشید برای طرز تهیه یه حلیم کشدار و خوشمزه
طرز تهیه حلیم با گوشت بوقلمون:
شما برای تهیه حلیم کشدار و خوشمزه که معمولاً در رستورانها بدین گونه سرو میشود به مواد زیر نیاز دارید:
- سینه بوقلمون بدون استخوان: ۴۰۰ الی ۷۰۰ گرم
- گندم پوستکنده معمولی: ۷۰۰ گرم
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- روغن یا کره حیوانی: به میزان لازم
- زردچوبه و نمک: ۲/۱ قاشق چایخوری
- شکر و دارچین و کنجد: بهاندازه دلبخواه
گندمهای پوستکنده را از قبل در حدود ۸ الی ۹ ساعت کاملاً خیسانده تا نرم شود و بهراحتی پخته و له شوند. اگر گندمها خیس شده باشد حلیم سریعتر پخته میشود. زیرا پخت حلیم بهطورمعمول با خیساندن گندم پوستکنده در حدود ۴ الی ۵ ساعت طول میکشد.
گوشت بوقلمون را با آب و پیاز که به ۴ قسمت تقسیم کردهاید با زردچوبه و نمک بپزید. بعد از پختن گوشت بوقلمون را کاملاً ریشریش کنید بهطوریکه استخوانی همراه آن نباشد.
گندمها را در قابلمهای با ۱ لیتر آب میگذاریم بپزد. هرچند وقت یکبار آن را به هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه میکنیم. گندم باید کاملاً بهصورت خمیری دربیاید و حالت آن از بین برود. اگر همه گندمها له نشدند میتوانید مواد فوق را داخل میکسر ریخته تا کاملاً له شود و حالتی کش مانند به خود بگیرد. اگر گندم شما دارای پوست بود یا بازهم دانههای گندم باقیمانده بود از داخل یک صافی آن را رد کنید و موادی که در ظرف باقی ماند را دوباره روی شعله قرار دهید.گوشت بوقلمون ریشریش شده را داخل عصاره گندم له شده بریزید و کاملاً مخلوط کنید. آبگوشت را هم میتوانید به حلیم اضافه کرده و طعم آن را دوچندان کنید.بعد از اضافه کردن آبگوشت بوقلمون یک ساعت دیگر قابلمه بر روی گاز بماند و باهم زدن حلیم بهصورت کشدار درمیآید.حلیم نه باید زیاد سفت شود و نه زیاد شل باشد. بهاصطلاح باید قوام بیاید.
حلیم هماکنون آماده سرو شدن است و میتوانید برای سرو شدن روی آن روغن یا کره آبشده به همراه دارچین و زعفران و شکر ریخته و میل نمایید. همچنین از کنجد برای تزئین نیز میتوان استفاده کرد.
حلیم چون غذایی خمیری شکل است و اینگونه غذاها در معده زیاد توقف دارند و روند هضم و جذب آنها بسیار کند انجام میشود با اضافه کردن ادویهای مثل دارچین، به بهبود سرعت هضم و جذب این غذا کمک خواهد کرد.
امیدوارم ماه رمضان درست کنید و کلی از خوردنش لذت ببرید.
عنوان حلیم ,بوقلمون ,گندم ,کاملاً ,تهیه ,کشدار ,گوشت بوقلمون ,گندم پوستکنده ,اضافه کردن ,تهیه حلیم ,حلیم کشدار منبع
درباره این سایت